Blog

Spoedtandarts Amsterdam: fijn dat ze er zijn!

Na meer dan een jaar van voorbereiden was het dan eindelijk zover. We gingen verhuizen naar Amsterdam. Voor ons echt een hele stap, maar het werk van mijn vriend had het noodzakelijk gemaakt. Ik vond het heel spannend want ik heb mijn hele leven in een kleine stad gewoond waar ik alles kende en Amsterdam is groot, heel groot. Het had natuurlijk heel wat voeten in de aarde voor we een betaalbaar huis hadden gevonden. Dat was trouwens wel even slikken. Voor dat bedrag dat we nu moeten neertellen woonde ik in mijn oude woonplaats dus echt een stuk groter. Maar dat wisten we toen we er aan begonnen. Voor de deur stopt de tram die ons binnen een kwartier in het centrum afzet. Dat vind ik dan wel weer geweldig. De dag van de verhuizing was heel spannend en ik voelde me niet zo lekker. Ik had kiespijn, maar ik negeerde het want er moest natuurlijk heel veel gebeuren.

Met kiespijn verhuizen

De kiespijn werd in de loop van de dag, terwijl ik de ene doos na de andere ons nieuwe huis in droeg, alleen maar erger. Gelukkig had ik wat paracetamol in mijn tas gestopt, maar dat hielp helemaal niet. Toen de verhuizers weg waren en ik met mijn vriend alleen in een kamer vol dozen zat, merkte ik pas hoe erg het was. Maar het was zaterdagavond dus wat kon ik doen? We hadden nog geen eigen tandarts, dat zou ik in de week daarna allemaal gaan regelen. Mijn vriend vond het echter niet verstandig dat we zo de nacht in gingen en hij ging op internet opzoek. Hij vond daar spoedtandarts Amsterdam. We besloten gelijk te bellen want de pijn was inmiddels ondragelijk geworden. Gelukkig konden we meteen komen en daar was ik inmiddels erg dankbaar voor.

Spoedtandarts Amsterdam: weg pijn

Ik hoefde niet erg lang te wachten omdat ze bij spoedtandarts Amsterdam zagen dat ik verging van de pijn. De boel werd verdoofd en behandeld en ik ben nog nooit zo blij geweest met een tandarts. Na de behandeling was de pijn zo goed als weg. Ik moest de behandeling meteen betalen, maar ik zou dat ook vergoed krijgen van mijn zorgverzekering. Ik was allang blij dat ik van de pijn af was. We reden opgelucht terug naar ons nieuwe huis waar de dozen op ons wachtten. We maakten alleen het bed nog op en vielen daarop neer. De volgende dag kwam de rest wel. Daar had ik, dankzij spoedtandarts Amsterdam, de volgende dag echt weer energie voor.

Geef een reactie