Blog

Heeft u deze handige voorwerpen al in uw badkamer

De badkamer is vaak de laatste ruimte in huis die verbouwd of veranderd wordt. De reden? Omdat veel mensen deze ruimte minder belangrijk vinden. In de woonkamer wordt bijvoorbeeld geleefd dus daar wil je een gezellig sfeer hebben. In de slaapkamer wil je tot rust komen en genieten van je nachtrust dus daar moet het vooral rustgevend zijn. En in de badkamer? Mensen weten vaak niet zo goed wat ze met de badkamer aan moeten en al helemaal niet hoe en met wat voor spullen ze de badkamer moeten inrichten. In dit blog daarom een aantal voorwerpen die ontzettend handig zijn voor in de badkamer.

Een handdoekradiator

Na een lange, regenachtige en/of koude dag kan u soms zo verlangen naar een heerlijk lange douche of een warm bad. U wilt even tot rust komen en uzelf weer even opwarmen. Ontzettend fijn natuurlijk zo’n warm bad of lange hete douche maar op een gegeven moment moet u er helaas ook weer uit. Uit de douche of het bad waar het zo heerlijk warm is en u afdrogen met een koude handdoek. Voor veel mensen is dit eigenlijk dan alweer een beetje een domper. Gelukkig hoeft dit in de toekomst niet meer het geval te zijn. De oplossing? Een handdoekradiator. Een handdoekradiator is een radiator voor in uw badkamer die tevens ook meteen uw handdoek heerlijk verwarmd. De radiator is zo vormgegeven dat uw handdoek er precies overheen gehangen kan warm. Wat wil een mens nog meer?

Een spiegel met infrarood verwarming

Is het in de badkamer vaak koud? En beslaat de spiegel al na een paar minuten als u staat te douchen? Niet zo handig als u zich daarna weer moet opdoffen. Een badkamerspiegel beslaat doordat warme en koude lucht met elkaar in botsing komen. Het resultaat, condens op de koude oppervlaktes. Met een spiegel met infrarood verwarming is dat probleem nu echter compleet opgelost. Deze spiegel ziet er uit als een normale spiegel maar heeft dus een ingebouwde infrarood verwarming. Benieuwd waar u zo’n spiegel met infrarood verwarming kan kopen? Kijken eens bij de website waar hiervoor naartoe verwezen wordt! 

Een badrek

Speciaal voor de mensen met een bad is het badrek uitgevonden. Een badrek is een rek, meestal gemaakt van hout, die u over je bad heen kunt leggen. Het rek is waterbestendig en stevig genoeg om een aantal items te dragen. Dus vanaf nu nooit meer zonder uw biertje of wijntje en een goed boek is bad. Houdt u van series kijken? Dan kunt u zelfs uw telefoon of laptop op het badrek kwijt. Pas er natuurlijk wel goed op dat ze niet in het bad vallen als deze gevuld is met water.

Geef een reactie