Blog

Vakantiehuis inrichten

Als je onlangs een vakantiehuis hebt aangeschaft, je bent van plan om er een te kopen of je hebt er al langer een; dan willen we je allereerst eens feliciteren. Dit is ontzettend goed om te horen, we zijn jaloers! Een vakantiehuis, een plekje helemaal voor jou en je dierbaren zelf. Je hebt alles wat je wil, op een mooi plekje. Even heerlijk ontspannen, niets doen, activiteiten doen en wat je maar wil. Maar als je dat vakantiehuis hebt en je moet hem nog inrichten, dan staat je nog een hoop te wachten. Je hebt nu een vakantiehuis maar het moet nog worden voorzien van invulling. Dan ben je hier aan het juiste adres. We helpen je met een richtlijn van wat je zoal nodig hebt voor je vakantiehuis. We bespreken alles met je, van A tot Z en alles daartussenin. Maak je maar geen zorgen meer; lees, implementeer en geniet. Dat is het enige wat je vanaf nu hoeft te doen.

Sanitair

Oké, we beginnen bij het begin. Het sanitair is een behoorlijk belangrijk onderdeel van ieder huis en dus ook van je vakantiehuis. Kijk naar goed spul en laat dit door professionals installeren. Badkamer tegels, een kraantje, een wastafel, een toilet, eventueel een bad, een regendouche en ga zo maar door; het moet zich allemaal in je vakantiehuis bevinden en jij zult hier voor moeten zorgen. Koop slim in en blijf zo achter met goed spul voor een zacht prijsje, maar onthoud altijd dat je moet zorgen voor kwaliteit. Sanitair wordt intens gebruikt en daarom moet het lang meegaan. Goedkoop is duurkoop, dat weet je nu ook wel en hier moet je naar gaan handelen. 

Keuken

Een goede keuken is natuurlijk ook van cruciaal belang. Een keuken met een mooi blad, een koelkast, een vriezer, een goede oven, een fornuis, genoeg opbergruimte en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Inrichting

Dan de inrichting; dit zul je zelf moeten doen. Het is compleet afhankelijk van je eigen smaak en wensen en derhalve enorm subjectief. Wat er in je inrichting moet? Op z’n minst de basis; een eettafel, stoelen, en bank, bedden, wat kasten en een televisie. Dit kun je allemaal zelf wel bedenken en hier je wensen aan twisten. Je moet er, ook hier weer, voor zorgen dat je kwaliteit in huis haalt. Dat betekent niet dat je je hele vermogen moet neerleggen, je kunt vast wel ergens wat dingen scoren in de sale of iets dergelijks. 

 

Geef een reactie