Blog

TV liften: werk de televisie mooi weg

Hoe je het ook wendt of keert: de televisie neemt veel ruimte in in huis. De schermen worden weliswaar steeds smaller. Maar ze worden ook steeds groter. Zo heeft de kijker een heuse bioscoopervaring in huis. Hartstikke mooi natuurlijk, maar zo’n TV heeft een hele bepalende functie in het interieur. Steeds meer mensen willen dat nu juist niet. Als je de TV niet gebruikt, dan zou hij net als andere gebruiksvoorwerpen eigenlijk gewoon opgeborgen moeten kunnen worden. Nou, dat kan tegenwoordig bijvoorbeeld met behulp van TV liften. Die heb je in allerlei soorten en maten, maar ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je TV in het bed verdwijnt of in het wandmeubel. Zo maak je je interieur weer gezellig zonder opvallend TV scherm.

TV liften: sfeervol interieur

Met TV liften kun je alle kanten op. Zo kun je de TV in de kast laten verdwijnen of in het voeteind van je bed. Ze zijn elektrisch en vaak makkelijk in te bouwen. Dit geeft jou de mogelijkheid je kamer in te delen zoal jij wilt en het gezellig en sfeervol te maken. Neem nou de slaapkamer. Iedereen weet zo langzamerhand dat het wordt afgeraden daar een televisie te hebben. Dat is slecht voor je nachtrust en bovendien is het scherm een opvallende verschijning in je slaapkamer. Aan de andere kant weten we ook met z’n allen hoe heerlijk het is ’s avonds op bed nog even TV te kijken. Of zelfs in de ochtend om even rustig wakker te worden. De oplossing is dan natuurlijk een TV lift. Met deze TV liften is het een kwestie van op een knop drukken en het scherm komt tevoorschijn. Net zo makkelijk verdwijnt hij ook weer en is de slaapkamer weer rustig.

Ook in de huiskamer

Maar niet alleen in de slaapkamer is het wegwerken van de televisie een goed idee. In onze vroegere huizen was alles geschikt rond het televisie scherm. De televisie was het centrum van het gezin. Steeds meer mensen willen daar ook vanaf. Televisie kijken is prima, op zijn tijd. Maar er moet ook tijd voor elkaar zijn om gezellig rond de tafel of rond de open haard te zitten om bij te kletsen en aandacht te hebben voor elkaar. Door het scherm met TV liften weg te werken beoog je dat effect. Mensen zijn sneller geneigd aandacht te hebben voor elkaar dan voor de televisie. Dus laat je informeren en kijk eens hoe jij je interieur kunt verbeteren met TV liften.

Geef een reactie